top of page
Filmfotograf i arbeid

Visjon

Som et kreativt produksjonsselskap er vår visjon å ta med våre klienter gjennom hele den kreative prosessen. Dette gjelder i alle typer oppdrag, fra foto- og videoproduksjon til sluttføringen av en markedsføringskampanje og webdesign. Ved å arbeide på denne måten sikrer vi at produktene blir best mulig tilpasset klientens behov.

Vår forretningsmodell er festet på å etablere et godt samarbeid mellom vår kompetanse innen kreativt arbeid, og klientens kunnskap om sin egen bedrift. Klienten er best på kjenne sin virksomhet, og dette er en ressurs vi kan bidra til å foredle frem til nye markeder og kunder. I den spennende, men også krevende digitale utviklingen, ser vi at vår kunnskap blir en ressurs for mange som ønsker å lykkes med å tilpasse seg riktig, og følge med i utviklingen.

Dette løser vi med å gi bedrifter en mulighet til å skille seg ut, med kvalitetsrik videoinnhold.

 

Vi ser at jo mer integrert innhold og produksjon er med de ulike digitale plattformene, desto bedre nedslagskraft for innsatsen på markedsføringen. Med vår gyldne standard, kan vi bidra til å hjelpe store og små bedrifter igjennom verdens radikale digitalisering. Vi bryr oss om våre klienter og tillater oss av den grunn, å gi skreddersydde tilbud som er best mulig tilegnet våre klienter. I tillegg til fortreffelige tilbud tilbyr en rekke med andre tjenester og produkter, så våre klienter alltid har muligheten til å få hele pakken fra samme leverandør.

Samarbeid med oss, Jobb med en venn.

Bli kjent med oss

IMG_7946.JPG

Hassan Al-Aazari

Daglig Leder & Founder

IMG_7126-Enhanced-NR.JPG

Kasper Hilsen

Avdelingsleder - GP Studio

anna-her.jpg

Øyvind Eilevstjønn

Økonomiansvarlig & Co-Founder

White-man.jpg

Jona Helgen

Avdelingsleder - Videoproduksjon

Anna-edited.png

Anna Ignate Nygård

Avdelingsleder - Grafisk Design

tawang-edited-website.jpg

Thawng Za Kung

Samarbeidspartner - Webdesign

GoldenProductionsAS--3.jpg

Jostein Haugland

Samarbeidspartner - ScreenGraph

Vår historie starter i 2014, da en tenåring fra Bø i Telemark velger å starte en YouTube-kanal der han produserer videoer for underholdning.

Dette utvikler seg fort til å bli drivkraften til tenåringen.

Gutten kjemper igjennom all motstand og får kanalen til å vokse raskere enn antatt. 

Tre år senere i 2017, slettes videokanalen så gutten kan starte helt på nytt. Nå har tenåringen bygget seg erfaring og kompentanse, og starter derfor en ny kanal. Før var målet underholdning, nå er det videoproduksjon og historieformidling.

Shooting a video with phone

Vår Historie

Ryktet sprer seg, kanalen vokser og ungdomen skjønner fort at det stilles større krav til kompetanse og kreativitet. Gutten kjøper den første filmdronen i bygda, og starter deretter på sin utdannelse og kompetanseutvikling. 

Det er nå videoproduksjon går fra å være en hobby og til en jobb. 

Studier, utdanning og bred erfaring bringer studenten til å bli kjent med flere videoskapere, spredd utover hele landet. Alle jobber for seg selv som Freelancere. Der lærer gutten businessdelen av videoproduksjon.

Film, Grafikk & Bilde er ungdomsbedriften som studenten starter, og som i 2020 lander Bane NOR som sin største kunde.

Behind the Scenes

Familievennen Øyvind Akerhaugen Eilevstjønn, var ungdomsbedriftens første klient. Når han får høre bedriftens historie og rykte, i tillegg til å se ungdommens arbeid, foreslår Øyvind å stifte et AS som binder Freelancere som denne gutten sammen, og som går inn i markedet med en unik visjon.

Gutten er i dag vokst til å bli mannen med tittelen, Daglig Leder i AS-et som fikk sitt navn Golden Productions AS, etter favorittfilmen til daglig leder.

SHOWREEL

MARKEDSFØRING

VIDEOPRODUKSJON

TIMELAPS

FOTOGRAFERING

BRYLLUPSVIDEO

REKLAMEFILM

WEBUTVIKLING

DRONEFILM

GRAFISK DESIGN

EIENDOMSVIDEO

INFORMERING

LOGOUTVIKLING

DOKUMENTASJON

BRYLLUPSFOTO

FREMKALLING

DIREKTESENDING

DRONEBILDER

PRODUKTFOTO

 Klienter

ANIMERING

AFTERMOVIE

SVANGERSKAP

MUSIKKVIDEO

DRONEVIDEO

KONSULENTER

BABYFOTO

PRODUKTDESIGN

ANNONSER

3D-SKANNING

MÅLINGER

ANNONSER

DIREKTESENDING

KALLIGRAFI

VISITTKORT

BEDRIFTSBREV

PORTRETT

FAMILIEFOTO

bottom of page